Kurs & jobb

Hunstad Ungdomsskole.
Jeg startet å jobbe på Hunstad Ungdomsskole (HUS) i oktober 2011 hvor jeg til nå har vært ansvarlig for et skateboard-prosjekt. Her holder jeg kursing for enkeltpersoner, små grupper og hele klasser. Satsingen på HUS startet med at alle 8.-klassinger skulle gjennom fem timer hver med skating. Prosjektet fungerte over all forventning og i august 2012 avanserte jeg til å få en egen klasse i aktiviteten, «valgfag skating». Klassen min besto av 18 hyggelige 8. klassinger – fem gutter og tretten jenter. August 2013 fikk valgfag-klassen min fortsette med valgfag i 9. men 8. trinn fikk ikke skating som en alternativ.

I september 2012 gikk HUS til innkjøp av en 4-platers skateboardramp som nå står å glanser i skolegården. Dette gjør det mulig for meg å holde små kurs i løpet av skoledagen, uten å måtte medregne tid og kostnader for transport til skatehallen.

Rull Nord.
I tillegg til jobben på HUS tar jeg kursoppdrag med eget firma. Jeg holder kurs for jenter og gutter, store og små, nybegynnere og viderekommende, enkeltpersoner og større grupper – i og utenfor Bodø. Gjennom et tett og konstruktivt samarbeid med Bodø Skateboardklubb (BSK) har jeg tilgang på leie av Fjølhangaren om jeg skal holde kurs i Bodø. Og jeg har tilgang på en stor lukket tilhenger med skateelementer, brett og hjelmer.

Annet arbeid:
I tillegg til de bestilte oppdragene har jeg de siste åtte årene holdt masse kurs med BSK. Jeg har arrangert en av verdens største jentecamper, Girl Skatecamp, fire år på rad. De fem siste årene har jeg også vært ansvarlig for skateboardstasjonen på Barnas Idrettsdag. Klubben har samarbeidet mye med Bodø Kommune om arrangementer for ungdom. Skateoardkurs for «glasshusungdom», Skate og Rock for Dyrs Frihet, Basecamp Salten og Vår Slæpp for å nevne noe.

Helene Rædergård Schjelderup – Rock to fakie.
Foto: Aleksander Rist Holmen.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/c/9/sindresandvin.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/c/9/sindresandvin.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860