Kurs på Oppeid, Hamarøy

bilde-2
Rull Nord holdt rullebrettkurs på Oppeid, Hamarøy, helgen 24. og 25. mai.

Lørdag den 24. mai kjørte Rull Nord til Hamarøy for å skate med ungdommene på Oppeid. Per Børge Molvik og hans Oppeid Skate og BMX Klubb (OSBK) hadde leid oss inn for å holde et todagers nybegynnerkurs, fra lørdag til søndag, med skating i fire timer hver dag. Vi hadde også fått tildelt et klubbhus som bosted for natten. Helt perfekt for en gjeng skatere.

Jeg hadde med meg Vegard «Rød» Svendsen, Håvard «Grønn» Svendsen og Tine Janita Pettersen som instruktører på kurset. Dette skulle bli vårt første kursbesøk på Hamarøy, så vi gledet oss veldig.

Noen dager før kursdagen hadde vi fått beskjed om at det kun var registrert 12 undommer til kurset, men det gjorde naturligvis ingenting. Kvelden før kurset klargjorde vi tilhengeren og følte vi hadde vært veldig optimistisk ved å pakke hele 20 brett og hjelmer. Derimot fikk jeg en telefon fra Per Børge mens jeg sto å låste døra på hengeren, og han forteller meg at det er hvertfall var 26 påmeldte nå (!!). Etter en hakeslepp og en liten tenkepause måtte jeg bare låse opp igjen og bære inn ennå mer utstyr.

bilde-3Vanvittig hyggelig og oppfinnsomt skilt til rullebrettkurset.

Vel, dagen var kommet og vi hadde fullført den tre timer lange bilturen. Vi ankom en og en halv time før kursstart men Per børge og Håvard Kornbakk stod allerede nede ved parken og kostet og klargjorde området. OSBK hadde fått sponset 100 000 kroner fra Sparebank1 Nord-Norge og fått asfaltert en flate hvor den kommende parken skal stå. Her fikk vi kjørt inn hele hengeren og satte opp elementene vi hadde med i den formasjonen vi så for oss ville fungere best. Når klokken nærmet seg kom skaterne sigende fra alle kanter. Et par ettepåmeldinger ble også registrert og et par som kastet seg med på kun en av dagene. Totalt hadde vi 30 barn og unge på skateboardkurs. Dette er kanskje det største antallet vi har hatt på et kurs utenfor Bodø. Veldig imponerende annonsering og pådrivskraft fra Per Børge og resten av arbeidsgjengen i klubben! Alle klassetrinn fra 1. til 10. var representert, noe som selvsagt skapte stor variasjon i kvalitet og hva utøverne ønsket å trene på.

Jeg vil også gi en applaus til Lajla Molvik og resten av foreldrene som stelte i stand en kjempefin kafè i klubbhuset mens kurset pågikk. Kake, pølse, vafler og drikkevarer av høyeste kvalitet.

i91537288._szw1280h1280_Fire fornøyde instruktører. (fv. Håvard, Tine, Sindre og Vegard).

Dette ble årets første skateboardkurs, og det var deilig å komme i gang. Nå følger Tverlandet (Bodø), Fauske, Sørfold, Steigen, Fauske på nytt, Gildeskål og Beiarn før sommeren er over. Trivelig å besøke nye steder.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Kurs på Oppeid, Hamarøy

  1. Mathias sier:

    Det var 1-10 klasse ;)

  2. Tine-Janita sier:

    Rått! Det var utrolig koselig! :-)

  3. Lajla Molvik sier:

    Hei og tusen takk for utrolig flott omtale

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *