Køben med jentene

5. til 9. august var jeg reiseleder for en gjeng med jenter som skulle delta på skatecamp i København.
Jeg avsluttet sommerferien med en tur til København, som reiseleder for en jentegjeng fra Bodø som ble sendt til Danmark for å delta på Copenhagen Girl Skate Camp. De tre yngste (fremme fra venstre) Aurora, Josephin og Tonje deltok på campen, mens (bak fra venstre) Mathilde, Maiken og jeg var observatører.

Vi hadde hørt det var ni land representert på campen, så vi var veldig interessert i å se hvordan deres camp ble arrangert. Det er ennå ingen jentecamp som har overgått Bodøs største jentecamp (2013) med hele 52 påmeldte jenter, men København har drevet på lenge, har større fasiliteter og huser en antatt mer profesjonell camp enn oss. Vi håpet å kunne reise hjem med litt nyttig lærdom i sekken.

København er en fantastisk skateboard-by hvor temperaturen og været viser tydelig tegn på å ligge godt sør for Bodø. I tillegg til mye skatere, mange parker og mye bra spots er byen kjent som en sykkelby. Som tilrettelegging har de et eget sykkefelt langs alle veiene – som regel med veldig bra underlag, og dette utnyttet vi til det fulle når vi skulle cruise fra plass til plass. Innad i København var det kun èn gang vi benyttet buss. Ellers skatet vi mellom alle stedene vi dro.

Køben-jenteneAurora, Tonje og Josephin ble utvalgt til å få være med på København-tur etter god innsats i skateboard-Bodø det siste året.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *