Vel fullført NM

 Det var mye å gjøre i årets NM, men det fikk god uttelling.

Da er dessverre årets NORB NM forbi. Sett bort fra lørdagens regnangrep som gjorde at vi måtte flytte deler av street kvalik til Bekkestua ble NM helgen en knallsuksess. Solen var så til de grader tilstedeværende og helgen ble det beste Norgesmesterskapet jeg har vært med på.

Jeg er vant med å være en helt ansvarsfri observatør på NM, men i år ble jeg oppgradert til dommer. Dette gjorde jo selvsagt at turen ble litt mer skjerpet og litt mindre rølpete, men det gjorde absolutt ingenting. Det var vanvittig gøy å dømme og jeg må si jeg er mektig imponert over hvor høyt nivået har blitt i Norge. Jeg var ansvarlig for junior street og junior bowl, for det meste sammen med Lars Monsen, Stian Sannerud og Martinius Dyreng. På senior var det Michael Sommer, Brage Smith, Espen Forseth og Marius Flatin som. NORB-president, Per Olav Hetland vikarierte også på dommerstolen nå og da.

Streetskatingen ble avsluttet i dag med Herman Stene som siste skater ut i ilden. Et run som skulle vise seg å sikre ham gull. Sykt imponerende.

Trykk HER for å se resten av resultatene fra NORB NM, 2013.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *