BSK i Borgertoget

På 17. mai gikk Bodø Skateboardklubb (BSK) i Borgertoget for 4. året på rad.
Foto: Sebastian Tymi.

Dette ble BSKs fjerde år på rad i Borgertoget, men vi har ennå ikke klart å melde oss på. Dermed møter vi igjen opp en halvtime før for å finne oss plass under «etterpåmeldt», bakerst med russen. I år tok vi derimot en helomvending og slo følge med XRK inn i toget. Dette førte oss snikende inn mellom Politiet og Universitetet. Hyggelig å kjenne på stemningen fremme i toget også.

 Lukas Berg tar en smooth kickflip på rugged asfalt. Det var bra uppslutning i toget i år. Et par dager i forkant etablerte vi en event på facebook som sikkert hjalp til å spre ordet – vi som ikke var oppført på noen liste. Men vi ente nok opp med 40-50 skatere i toget. Noen gikk i finstasen, mens andre skatet i «skateboarduniformen». Noen trikset seg gjennom løypen mens andre hadde med seg cruiser.

 Vi var også vanvittig heldig med været. Over 20 grader og lite vind er ikke hverdagskost for oss i det harde nord. Jeg var ikke misunnelig på dem i bunad, og på bildet over ser det ikke ut som Sarah heller hadde hatt noe i mot å fått på seg noe luftigere.

Voksenskaterne er selvsagt også vel representert i Borgertoget. Brødrene Håvard og Vegard er lett gjenkjennelige.

Her kan du se film og bilder fra resten av toget: http://www.an.no/nyheter/article6662357.ece

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til BSK i Borgertoget

  1. Tine-Janita sier:

    Haha :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *