Bodkar Open skjer i morgen

 I morgen går det ned. BODKAR OPEN!!
Det er duket for rå skating og god stemning i Fjølhangaren i morgen. Vi har smeltet arrangementet ned til kun èn dag – lørdag. Påmeldingsfrist er til klokken 11.00 i morgen. Konkurransen starter klokken 12.00. Noen lokale skatejenter har tatt på seg å drive kjosk og matservering utenfor hallen, så dere må ikke være redd for å komme til Stordalen med tom mage. Brage Smith fra Trondheim kommer for å være hoveddommer. Vi gleder oss.

Topp tre senior vil bli belønnet med til sammen 18.000 kroner.
Topp tre junior vil bli belønnet med semifinalebiletter til NM på Jordal i august + litt stasj.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *