Girl Skatecamp 2013

Da er det på ny klart for Girl Skatecamp i Fjølhangaren.

Nå er alt av planlegging gjort for en ny utgave av Skandinavias største jentecamp. Girl Skatecamp 2013 skal holdes 20. og 21. April og blir det femte arrangementet i serie. Vi har hatt over 30 jenter samtlige år, hvor 2010 er ledende med hele 43 påmeldinger. Naturlig nok har vi et mål om 50 jenter i år. Når det er sagt vil også maksgrensen for påmeldinger være nettopp det – 50.

Bodø Skateboardklubb tilrettelegger mye for jenter med gratis kursing hver mandag i Fjølhangaren og når vi i tillegg har skoler som er interessert i å satse på skating er det ikke noe bombe at jentemiljøet (og skateboardmiljøet generelt) fortsetter å utvikle seg i riktig retning.

Til campen i år stiller vi med minst seks instruktører. Så langt er det jeg, Gitte Christensen, Mathilde Morel Daasvatn, Petter Fabritius, Maiken Vembre og Lena Christensen. Maiken har vært deltaker på tre av fire camper og tar nå steget opp til arrangør og instruktør. Lena er også ny instruktør på campen, og hun henter vi helt fra Stavanger. Hun er en stor del av jentesatsingen der nede og er en del av prosjektet jenteskate.no. Dette var en fin mulighet til å kunne knytte litt bånd mellom byene.

MELD DEG PÅ JENTECAMPEN HER


Girl Skatecamp 2012. Film og regi: Pål Denstad

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *