Battle At Fjølhangaren 2

 Da har Battle At Fjølhangaren startet på nytt, og arrangementet fikk en pangstart nå på tirsdag (05.02.13).

På ny henter vi inspirasjon fra amerikanske Battle at the Berrics, og vi kjører Team Sindre mot Team Gunnar. Vi prøver å få alle førsterundene unnagjort, så nå på tirsdag ble hele syv battles skatet. Håvard Svendsen, Lucas Berg, Marius Valle og Martin Bredal gikk videre hos Team Sindre. Jens Hovland, David Brenna og Lars Halvor Brekke gikk videre hos Team Gunnar.

Vi har ni battles igjen av første runde, og vi håper på like mange tilskuere neste tirsdag. Om du ønsker å se nærmere på hvem som møtte hvem denne uken og hvem som møter hvertandre neste tirsdag kan du logge deg inn på facebook og klikke deg inn på «Battle At Fjølhangaren 2»-siden.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *