Knallsuksess med dugnad


Aktive skatere tok verktøyet i egne hender.
I går (14.aug) kl. 18.00 ble det gjort dugnad i Fjølhangaren. Her skulle hele platået, inkludert trappen og quarterpipene rives før en snekker skal komme å bygge noe nytt. 15 fantastiske skatere stilte opp med både skrujern og hammer. Bodø Skateboardklubb stilte med brus og kjeks, i håp om å dra ut maksimalt med krefter og motivasjon fra de frivillige – og det skulle vise seg å være nødvendig. Demonteringen varte fra 18.00 til 00.30, og da jobbet vi effektivt. Den siste timen var vi bare syv utslitte kropper igjen, ting gikk treigt og det ble stor jubel for hver eneste løsnet planke.

Når alt var nede ryddet vi sammen verktøyet, slukte i oss siste rest av brus, tok en aldri så liten runde i rampen og begynte å krype hjemmover

Planen er at det i løpet av måneden skal komme en snekker ved navnet Kjetil Aasen (Aasen Ramps) til Bodø for å snekre oss nytt platå i hallen. Et lavere, mer brukervennlig platå for alle ferdighetsnivå. Designet (nedenfor) er laget av Fritjof C. Krogvold fra NORB. Fritjof er norges desidert fremste designer av skateparker, inne og ute, og har bøttevis av parker over hele landet å vise til. Ombyggingen er fortsatt et spørsmål om penger, men da vi nå har spart en del selv, jobbet godt på dugnad og hatt positive dialoger med kommunen har vi troen på at ting skal gå i orden.

Dette innlegget ble publisert i Bodø Skateboardklubb. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *