BSK var på NORB-NM

I helgen var Bodø Skateboardklubb-styret i Trondheim å så på årets NORB-NM. Arrangementet ble holdt i Trikkestallen fra torsdag. 2. til søndag 5. august.

Det er mye bra lærdom en skateboardklubb får med seg som tilskuer på en så stor konkurranse. Alt fra registrering, konkurranseform, sponsorenes deltakelse, dugnadsarbeid, tilskuertall, tidsberegning, skaternes nivå, dømming, etc. er relevante ting klubbstyret her får et innblikk i.

Dette er det tredje året på rad hvor BSK er observatører på NM og i år var det meg, Gitte Christensen, Petter Fabritius, Maiken Vembre og Mathilde Morel Daasvatn som reiste. Ute på coursen har også Bodø vært representert flere ganger før, men i år kan vi glede oss over å ha representanter for både junior, senior og jente. Martin Bredal tok 23. plass i junior, Andreas Berntsen tok 20. plass i senior, mens Mathilde Morel Daasvatn tok 4. plass hos jentene. Dette er veldig imponerende resultater. Gratulerer til dere alle og takk for et fantastisk mesterskap i Trondheim.

På norbnm.no finner du resten av bildene finner du resten av resultatene: http://norbnm.no/arkiv/artikler/resultater-norbnm-2012.aspx?Action=1&PID=10

Dette innlegget ble publisert i Bodø Skateboardklubb, NORB. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *