Maiken Vembre skal jobbe for jenteskating


12. april ble Maiken Vembre valgt inn i Bodø Skateboardklubb-styret.
Foto: Rakel Kaarvik
Under Bodø Skateboardklubbs styremøte, 12. april (2012), ble Maiken Vembre (15) innvilget som nytt styremedlem i klubben.

Hun kommer inn i styret for å overta arbeidet med jenteskatingen, når Mathilde Daasvatn flytter til høsten. Frem til det kommer de to til å samarbeide om diverse oppgaver.

Maiken har i lang tid vist stort engasjement for skating og lik så stort engasjement for den organiserende og tilretteleggende delen av aktiviteten. Hun har vært med klubben på diverse arrangementer som Barnas Idrettsdag, Vår Slæpp o.l. og jeg har hatt henne med meg som instruktør på skatekurs utenfor byen også. Kanskje viktigst av alt er hun den førte som kommer og den siste som drar på Fjølhangarens avsatte jentedager – mandager.

I tillegg til sitt nye verv i Bodø Skateboardklubb sitter hun som styremedlem i X Rockeklubb – et miljø som går hånd i hånd med skateboardaktiviteten. Hun er aktiv i både sang, teater, dans og gitar og har i flere år jobbet for å få dramalinje i Bodø. Hun er skribent for ungdomma.no og har antageligvis per i dag vært med å arrangert flere ungdomsarrangementer enn meg.

Maiken er en kjemperessurs for Bodø Skateboardklubb. Vi er strålende fornøyd med å ha henne med oss som en aktiv medlem av klubbstyret. Gratulerer og velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Bodø Skateboardklubb. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *