Ut av NORB – Inn i regjering

Foto: Eirik Dahl Viggen
Foto: Eirik Dahl Viggen
Etter 10 år som president i NORB har Kjetil Ostling nylig måtte steppe ned fra sitt verv i organisasjonen.

Fredag 30. mars ble Kjetil Ostling utnevnt til statssekretær for statsrås Inga Marte Thorkildsen. Dette innebærer at han nå er en del av regjeringsapparatet – noe som ikke lar seg kombinere med verv som i NORB.

I tiden Kjetil satt som skateboardpresident har han fått utrettet mye for skateboard-Norge. Han har styrket dialogen mellom klubb og organisasjon, samt sørget for mer tilgjengelig veiledning for skatemiljø og skateklubber. Han svarer utfyllende på mailer han får fra skatere og skriver gjerne leserinnlegg i lokalaviser om han mener skaterne blir dårlig behandlet eller om skating i seg selv blir fremstilt på feil måte. Med sin brede, politiske kompetanse og sin kjennskap til skateboardhistorien har han hjulpet skatingen å fremstå som en positiv og profesjonell aktivitet som alle bør satse på. Kanskje viktigst av alt har han i løpet av sin periode i styret vært sentral i å utvikle Norgesmesterskapet til noe større og bedre – både deltakertall og kvalitet.

Kjetil vil bli savnet av skatere over hele landet. Han har vært en kjemperessurs for organisasjonen i mange år. Vi skal gjøre så godt vi kan for å fortsette den gode utviklingen.

Takk for nå og lykke til i nye, spennende oppgaver.

Dette innlegget ble publisert i NORB. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *